събота, 2 май 2009 г.

Защо трябва да се използва Био активна тор за торене?


Здравейте приятели,
онзи ден вечерта дойде специално поръчаната пратка от Биологично активна тор "Лумбрекс". Тя ще бъде използвана за подпомагане на всички дръвчета които сме засадили до този момент и тези които видимо(или косвено) се нуждаят от подпомагане.
Някой ще се изненадат от факта, че тази тор не се продава в София. Така, че накратко ще кажа защо сме я поръчали!

1. Защото е от България и има изключителни доказани качества.
2. Защото ние трябва да подкрепяме българското и особено добрите ЕКО продукти!
3. Защото био активните продукти и торове не използват химическата индустрия, която акумулира отрови в земята, водата и естествено отново в нашата храна.
4. Защото ЛУМБРЕКС е произведен по технология на ЛМБТ при Аграрен университет гр. Пловдив от наши изследователи и специалисти. Това е наш български патент и си заслужава вниманието. Естествено тези хора нямат пари да го рекламират и представят чрез маркетинговите механизми.
5. Защото е напълно безвреден и натурален.Повече за технологията вижте тук
6. Ако искате да си купите за лични или други нужди. Цената на 1 литър е 14лв. без ДДС.(това количество стига за 1 декар земя или 300литра вода с която се поливат домашните растения). Общата цена с доставката и наложен платеж идва на цена 19,60лв. Заявката може да се направи единствено от производителите в село Костиево, обл.Пловдивска. тел:0886836013, 0889626100

Не знаем дали ще помогнем, но бяхме длъжни да го упоменем!

Няма коментари: