вторник, 8 април 2008 г.

Нашият клуб взе участие в засаждане на дървета до Мол CCS "София Сити Център"

Здравейте приятели, вчера 7.04.2008г. нашият клуб " На някой му пука за Земята" отново взе участие в засаждане на дръвчета в Столицата. Дарение от 560 дървета, получени от Американското посолство е трябвало да бъдат разпределени сред свободните площи на София. Оказа се, че ние сме в епицентъра на събитието. А именно зад НДК, и пред вратите на МОЛ CCS "София Сити Център". Времето беше прекрасно(след неделният сняг който валя на Витоша).
Имаше 11 дървета. Ние засадихме 7 , служителите на Озеленяване София засадиха 2(докато бяхме там) а останалите 2 дръвчета изискваха специални усилия( Имаше 2 дупки пълни с вода и нямаше как да ги обречем на сигурна смърт.) С другите участници се рабрахме да минем и да видим какво се случва с дърветата другата седмица.
Ето малко снимки!Ентусиазмът се събуждаше стъпаловидно!Работата ни наелектризираМомичетата доброволки бързо се ориентираха и почти застигнаха момчетатаНякой дупки бяха пълни с вода, пластмасови отпадъци, фасове, боклуци, найлонови торбички и какволи още не.


Но накрая всичко свърши с усмивки и по едно парче домашен кейк:)))

Няма коментари: