неделя, 26 април 2009 г.

26.04.2009г. АКЦИЯ : 98 човека 703 залесени фиданки от Бял бор и 52 от Смърч! Общо 755 залесени дръвчета!




YOU TUBE VIDEO GREENTEAM
GREENTEAM TV CHANNEL 1
GREENTEAM TV CHANNEL 2


Една акция за която е трудно да се говори, трудно да се преразкаже и трудно да се обясни. Но и така обясненията не са нужни.
Безкрайни благодарности за всички които помогнаха да се залесят толкова много дръвчета. Оказа се, че в базата на Северен Парк има над 1500 дръвчета за залесяване.След като залесихме 755 фиданки, фактически остават около 600-750 незасадени фиданки от Бял бор на изчакване.
Така, че още от сега насрочваме следващата акция! Празниците идват и е много вероятно да нямате възможност да дойдете! Все пак това е най-подходящата дата!
3.05.2009г.Неделя!
Последна Пролетна Акция! Всеки който желае може да получи дръвче, което да залеси където пожелае(стига да не е сухо или преовлажнено място).
Може да ни помогнете като принтирате и залепите 1-2 листа с плаката публикуван по-долу!
Зад Greenteam няма човек или някаква конкретна организация. Greenteam или Зеленият отбор на България е идея в която шепа ентусиасти вярват безрезервно. На предната акция по залесяване дойде момиче от Перник, което бе станало майка преди 3 седмици.
Greenteam няма комерсиална или пропагандна цел,освен насочване на вниманието към Зелените "благини" или добрини в днешното битие.
Всеки който вземе участие може да се нарече член на Greenteam. Това няма да ви донесе пари или слава, но ще ви включи в една широка екологична идея.

С много любов към всеки участник,
К. Стайков
/Greenteam координатор/
ЗА ПОВЕЧЕ СНИМКИ И ВИДЕО ВИЖТЕ ТУК








Няма коментари: