петък, 1 май 2009 г.

Втори канал на Greenteam TV -" GREEN LIFE TV"


Втората Greenteam TV ще се занимава с миксирането на ЕКО новини от България и света. В нея ще има повече забавни моменти и цветово разнообразие.
Тя ще допълва канал 1( GREEN 1), но нейната насоченост ще бъде в забавната и поучителна страна на нещата.
Двете телевизии ще имат напълно различни клипове и ще се препокриват. Естествено всичко това е направено а много желании и без никакви финансови средства така, че ни простете ако има някакви недоразумения или неточности още в тези първи крачки.

GREEN 1 - Новинарско информационна насоченост със сериозни предавания, взаимоотношения между животни и хора, локални и глобални проблеми, различни еко реклами свързани с цел информиране и обучение на хората.

GREEN LIFE - Ще предоставя различните багри на животинското и природно наследствено съкровище. В този канал ще се виждат забавните моменти, еко пътеки, музикални клипове, решения на глобалните проблеми и т.н. Това са клипове качвани от различни потребители и не зависят от нас. Ако някой желае да включим негов клип в тази програма трябва да ни пише писмо с линк на видео клипчето на мейл greenteambg@gmail.com

Няма коментари: