събота, 5 декември 2009 г.

Среща от която ще зависи нашето Бъдеще! Прочети! Вземи Участие! Днес ти си на ход! Обикновен човек с голяма молба: Нека помогнем на Планетата!!!





Скъпи приятели,



Над 1450 събития в 110 страни, които вече!

Щракнете тук, за да се присъедините към събитието в България
През следващите две седмици, нашите лидери ще преговарят за най-важните споразумения на нашето време - едино от тях е, че трябва да спре катастрофа на климата.

Лидерите са все още отчаяно далеч от реално решение. Трябва да се обединим в името на Климата, както никога преди.

Ето защо през почивните дни на събота 12 декември ще бъде една от най-големите глобални действия на климата в историята на Планетата. Хиляди малки и големи градове ще запалят свещ, и ще участват в бдението с един обединен ПРИЗИВ - Светът иска истинско РЕШЕНИЕ!

Само за няколко дни има създадени НАД 1450 бдения в 110 страни! Натиснете долу, за да разберем дали има събитие близо до вас, или защо не СЪЗДАДЕТЕ СОБСТВЕНО БДЕНИЕ!:

http://www.avaaz.org/map

Събитията са прости, важно и приятно - просто шоу и запали свещ. Ние ще прочетем кратки съобщения за това, защо реалното споразумение и РЕШЕНИЕ на климата е толкова важно, след това ТРЯБВА да направите снимки, които ще бъдат доставени веднага на световните медии и световни лидери. И не забравяйте да доведе приятелите и семейството си заедно!

И ето защо те са ефективна: ние сме доказали, че това работи. Ние дойдохме заедно и за двете Глобалния Wake Up Call и 350 дни за действие по-рано тази година и двете мероприятия имаха голямо влияние в пресата и подкана директни отговори от световните лидери.

Ако този момент не гарантира огромни глобални действия, тогава КОГА? И ако ние не ИЗИСКАМЕ това споразумение за климата, които ще го направи?

http://www.avaaz.org/map


Но да се създаде глобален ефект ще изискват от всички нас в целия свят - и това включва България.

ВЗЕМЕТЕ УЧАСТИЕ!
НЕ СПИРАЙТЕ И НЕ СЕ ОТЧАЙВАТЕ, ВСИЧКИ, ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС!

GREENTEAM БЪЛГАРИЯ СЕ ВКЛЮЧВА 100% С ВСИЧКИ УСИЛИЯ И ХОРА, КОИТО СЧИТАТ, ЧЕ МИЛЕЯТ ЗА НАШАТА ПЛАНЕТЕ!
НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА СПИМ! НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА БЕЗДЕЙСТВАМЕ! СЕГА Е ВРЕМЕТО! СЕГА Е ТВОЯ РЕД! ДЕЙСТВАЙ!

Няма коментари: