сряда, 3 юни 2009 г.

Филмът HOME / ДОМ - Един грандиозен проект отразяващ истината с грандиозен финес и мащаб! Браво!



На 5 юни Ян Артус Бертранд и режисьорът Люк Бесон представиха един ЕКО филм шедьовър HOME(ДОМ). Филмът разказва за драматичните промени на планетата Земя, откакто човекът я обитава. Нещо което никога до сега не беше представяно с такъв финес, красота и гениалност.
поред учените ние, хората, имаме 10 години да променим начина си на живот, да предотвратим безвъзвратното изчерпване на природните ресурси и катастрофалните промени в климата на Земята.

Залогът сме ние и нашите деца. Всеки трябва да положи усилие за промяна. HOME / ДОМ е филм, създаден да предаде послание за мобилизацията на всяка човешко същество.

Това е причината HOME / ДОМ да се разпространява безплатно. Патронът PPR Group, направи това възможно. EuropaCorp, дистрибуторът, пое ангажимент да не търси печалба от разпространението. Защото HOME / ДОМ е безвъзмезден филм.

Нека направим този филм известен, колкото се може повече. Нека съобщим нашите новини! Ние сме тук и желаем да се променим в името на бъдещото ни оцеляване!
Greenteam България подкрепя 100% невероятно достойната постъпка на всички хора участвали в този проект. За нас това е важна стъпка към осъзнаване на нашите ценности и дълбока решимост да се променим. Всичко друго е просто приказки!
Ние сме тръгнали напред! Ако желаеш се включи към нас. С общи действия ще променим малкото за да се промени и глобалното. Поклон пред подобни каузи!

С любов,
Спирита

3 коментара:

Unknown каза...

Затова обичам Люк Бесон! :)

Greenteam каза...

Много е готин. Невероятен филм.

Анонимен каза...

Благодаря за интересната информация